• It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!
  • Spelen in de zandbak
  • Plusklas
Robot
  • Groep 7, 8 dag naar Den Haag 
Madurodam en Tweede kamer
  • Himmeldei 2018

It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!

Spelen in de zandbak

Plusklas
Robot

Groep 7, 8 dag naar Den Haag
Madurodam en Tweede kamer

Himmeldei 2018

Nijsbledsje nr.11

Nijsbledsje nr.11

Sint Nicolaasga, 7 februari 2019

Beste kinderen en ouders / verzorgers,

De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 gaan nog eenmaal schaatsen op Thialf in Heerenveen. Vandaag (7 febr.) gaan de Wuppies en Animals schaatsen. De groepen 5 en 6 gaan donderdag 14 februari schaatsen. Het vervoer wordt geregeld in overleg met de ouders. Zorg wel voor scherpe schaatsen en handschoenen. Veel schaatsplezier allemaal!

Deze week is er ook weer schoolfruit. Het menu van deze week: sinaasappel, peer en meloen. Eet gezond, eet fruit!

Donderdag 7 februari en maandag 11 februari komt de assistent van de schoolarts op school voor de kinderen van groep 7. Jullie hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor dit bezoek.

De rapporten worden dinsdag 12 februari en donderdag 14 februari uitgedeeld. De gesprekken zijn ’s avonds. De ouders / verzorgers hebben inmiddels een uitnodigingsbrief met tijdstip van gesprek gekregen. Wilt u vooraf het rapport bekijken, meld dat dan even aan de leerkracht van jullie kind.

De ouders en kinderen van groep 8 krijgen binnenkort een uitnodiging voor het adviesgesprek voor het Voortgezet Onderwijs.

En dan is het al weer bijna voorjaarsvakantie. In de week van 18 tot en met 22 februari is dit jaar de voorjaarsvakantie. Even lekker vrij van school en even wat anders gaan doen.

Dat geldt dit jaar niet voor iedereen. Sinds januari zijn we gestart met de flexibele vakanties. Meerdere ouders / verzorgers hebben aangegeven dat ze graag op een ander moment vakantie willen houden. Er gaan dus in deze voorjaarsvakantie ook kinderen naar school. Er zijn 2 groepen aanwezig op school. De kinderen van groep 1 t/m 4 zitten in een groep en de kinderen van groep 5 t/m 8 zitten in een groep. Juf Annemiek en juf Antje geven les in de groep 1 t/m 4. Juf Carin en juf Margaret geven les in de groep 5 t/m 8. Naast de taal-, lees- en rekenactiviteiten zullen de kinderen gaan werken aan een leerarrangement.

Meester Sjors en juf Ineke zijn deze week ook enkele dagen aanwezig.

In deze week is er helaas GEEN schoolfruit op woensdag, donderdag en vrijdag!

Maandag 25 februari starten we weer met een reguliere luizencontrole in alle groepen. Willen jullie thuis ook steeds blijven controleren?!

Alvast noteren :

- Vrijdagochtend 1 maart : CARNAVAL OP SCHOOL voor alle groepen.

Het volgende ‘nijsbledsje’ zal dinsdag 26 februari a.s. verschijnen. Mocht u meer informatie over iets willen hebben, dan kunt u altijd even een juf of meester vragen.

Met vriendelijke groet,

team en directie

r.k.b.s. "It Klimmerblêd"
 

<< terug naar overzicht
It Klimmerblêd     De Pit 2, 8521 PD Sint Nicolaasga     t 0513 - 431797     info@klimmerbled.nl