• It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!
  • Spelen in de zandbak
  • Plusklas
Robot
  • Groep 7, 8 dag naar Den Haag 
Madurodam en Tweede kamer
  • Himmeldei 2018

It Klimmerblêd
Gewoon bijzonder!

Spelen in de zandbak

Plusklas
Robot

Groep 7, 8 dag naar Den Haag
Madurodam en Tweede kamer

Himmeldei 2018

Nijsbledsje nr.18

Nijsbledsje nr.18

Sint Nicolaasga, 28 mei 2019

Beste kinderen en ouders / verzorgers,

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van het afscheid van juf Carolien. Woensdag 15 mei jl. is de afscheidsviering gehouden met vele mooie woorden, gedichten, verhalen, etc. En de kinderen van groep 7 en 8 hebben op een mooie manier een prachtig lied gezongen ("eigen húske").

Donderdag 16 mei zijn de vader en moeder, Louis (juf Carolien haar man) en een zus van juf Carolien op school geweest om samen met ons stil te staan en te kijken naar alle mooie, warme woorden en tekeningen van de kinderen op de verschillende herdenkingstafels. Alle gemaakte spullen worden ingeplakt in plakboeken en gaan aansluitend naar Louis in Nij Beets.

En dan de activiteiten van de komende weken.

De kinderen van groep 8 zijn op dit moment op Ameland. Zij hebben deze dagen (tot en met woensdag) hun kamp. Natuurlijk hopen we allemaal dat ze daar fantastische dagen hebben.

Juf Margaret is ziek. Voor de komende maandagen en dinsdagen komt er een vervanger in groep 8 : meester David Devilee uit Sneek. Hij is een ervaren bovenbouwleerkracht. Natuurlijk wensen we juf Margaret een spoedig herstel.

Donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag. Dit is een vrije dag, evenals vrijdag 31 mei.

Donderdag 6 juni is de dag van alle schoolreisje. De laatste informatie van elke groep krijgen jullie via Klasbord. De kinderen gaan naar:

- Kabouters, Clowntjes en Beertjes: Familiepark Nienoord, Leek

- Smurfen en Ducks : Attractiepark Duinen Zathe, Appelscha

- Boefjes en Griezels; Attractiepark Slagharen

- Wuppies : Walibi

Veel plezier allemaal en we hopen op mooi weer.

De dag na de schoolreisjes start het lange Pinksterweekend. De kinderen hebben vrijdag 7 juni tot en met dinsdag 11 juni vrij. Wij wensen iedereen al vast mooie Pinsterdagen.

De flessenactie van Redmer, Jesper, Arjen en Niels voor Alpe d’Huzes is afgelopen. De definitieve opbrengst is nog niet bekend. Iedereen bedankt voor het inzamelen van flessen. Super!!

Alvast noteren :

- Dinsdag 18 juni is de jaarlijkse schoonmaakavond voor de groepen 1 t/m 4. Aanmelden kan al vast bij de juffen. We starten 19.00 uur.

- Dinsdagavond 25 juni en donderdagavond 27 juni worden de rapporten uitgedeeld. Binnenkort maken we een rooster voor deze gesprekken. Gaarne even een voorkeursavond melden bij de juf.

Het volgende ‘Nijsbledsje’ zal donderdag 13 juni a.s. verschijnen. Mocht u meer informatie over iets willen hebben, dan kunt u altijd even een juf of meester vragen.

Met vriendelijke groet,

team en directie
kath. basisschool "It Klimmerblêd"

Spreuk van de week:

27/05 t/m 31/05 : Van elkaar afblijven!
03/06 t/m 07/06 : van pesten raak je in de nesten!
10/06 t/m 14/06 : Niet het uiterlijk telt, maar het innerlijk geldt!

 

<< terug naar overzicht
It Klimmerblêd     De Pit 2, 8521 PD Sint Nicolaasga     t 0513 - 431797     info@klimmerbled.nl